Staal en non-ferro metalen

Verbrugge Terminals Zeebrugge

 

De haven van Zeebrugge beschikt over meerdere terminals en opslagfaciliteiten voor de behandeling van staal en metaalproducten.

Deze terminals werken aan de hoogste kwaliteitsnormen en bieden diverse opties aan voor opslag kosten efficiënt transport naar de industriële bedrijven en sites in Europa en de wereld. 

 

 

Met zijn goede nautische toegankelijkheid en de hoge efficiëntie kan de haven bedrijven interessante formules aanbieden voor de concentratie van hun import- en exportactiviteiten in één enkele locatie. Vanuit deze locatie is er onmiddellijke toegang, via land en zee, tot de belangrijkste producerende regio's in Europa en de wereld.

Veel rederijen en goederenbehandelaars kiezen dan ook om in de haven van Zeebrugge te investeren.

Port of Zeebrugge
LME

 

De London Metal Exchange heeft de haven van Zeebrugge opgenomen in zijn netwerk en erkend als ‘good delivery point’ voor aluminium, aluminiumlegering, koper, lood, nikkel, tin en zink.

De London Metal Exchange of LME is de belangrijkste handelsplaats ter wereld voor non-ferrometalen. Die bedrijvigheid als metaalbeurs ondersteunt de LME met een netwerk van erkende opslaglocaties en magazijnen wereldwijd, die jaarlijks miljoenen tonnen lading te verwerken krijgen.

CONTACT US

Form fields