Ontdek de investeringsopportunitieiten

Port of Zeebrugge

Maritieme Logistieke Zone

De haven van Zeebrugge investeerde in een zone voor logistiek met toegevoegde waarde in de binnenhaven, de Maritieme Logistieke Zone (MLZ). Deze bevindt zich vlakbij de havenactiviteiten en garandeert een snelle en vlotte goederenstroom van de dokken tot de zone. De MLZ beschikt over zijn eigen spoorterminal en toegang tot de nieuwe A11 autosnelweg.

 

 

Het grote aanbod aan shortsea-, deepsea- en hinterlandverbindingen verzorgen uw connectie met de markten van continentaal Europa en Groot-Brittannië. Binnen een bereik van 700 km wonen meer dan 250 miljoen consumenten.

De Maritieme Logistieke Zone biedt 44 ha land aan en kan geleased worden met opties tot uitbreiding in zowel tijd als oppervlakte. Hoogopgeleide en meertalige arbeidskrachten, gecombineerd met EDC-kennis en gedegen ondersteuning van de havenautoriteiten dragen bij tot het succes van uw logistiek project.

Port of Zeebrugge

 

Concessie met kaaimuur

 

Zowel in de achterhaven, langs het Boudewijnkanaal en in de haven van Brugge zijn er concessies beschikbaar met de mogelijkheid te beschikken over een eigen kaaimuur.

 

 

Port of Zeebrugge
Port of Zeebrugge

 

Logistiek Vastgoed

 

In het havengebied zijn er verschillende mogelijkheden en formules om logistiek vastgoed te kopen of huren.

Dit zowel via het havenbestuur als de private markt.

 

Kantoorruimte

 

In en rond het havengebied zijn er eveneens diverse mogelijkheden tot het kopen of huren van kantoorruimte.

Afhankelijk van uw vereisten helpen wij u op weg de juiste locatie te vinden.

Port of Zeebrugge

Contact us

Form fields