Havenbezoek

Een recreatief  havenbezoek is beslist leerrijk en de aangenaamste manier om de haven te ontdekken. Dat kan op verschillende manieren (in groep, per bus of per boot) en op verschillende locaties.

 

 

Groepsbezoeken per bus

De aanvraag van een groepsbezoek per bus gebeurt via onderstaand formulier  bij de dienst Public Relations van het havenbestuur (tel. 050/54.32.11).

Een havenbezoek dient minstens 1 maand op voorhand vastgelegd te worden.  De haven is elke dag zowel in de voor- als namiddag te bezoeken.  Wij laten u zo vlug mogelijk, na uw digitale aanvraag, weten of het bezoek op de door u voorgestelde datum kan plaatsvinden.

De ontvangst gebeurt in de ABC-toren, gelegen langs de Rederskaai. U krijgt er een korte filmprojectie en een uiteenzetting over de haven door een professionele gids. Hierna volgt een rondrit van ongeveer 75 minuten doorheen het  havengebied. Een bus voorzien van geluidsinstallatie is hiervoor noodzakelijk.

De vergoeding bedraagt € 110 per gids. Voor elk bezoek wordt een factuur opgemaakt.

bezoek de haven van Zeebrugge

Aanvraagformulier havenbezoek

Form fields
Adres

 

 

havenbezoek Zeebrugge Seafront

Per Boot

 Aan de Jacques Brel-steiger in de oude Vissershaven vertrekt een passagiersboot voor  een havenrondvaart in de buitenhaven van Zeebrugge. Info: http://www.captainblue.be/

 

 Seafront

 In en rond het gebouw van de oude vismijn, bevindt zich het maritiem themapark Seafront  Zeebrugge. Hier ontdek je de geheimen van de zee en proef je de rijke visserijgeschiedenis. Je  staat aan het  roer van het voormalig lichtschip West-Hinder.