Flowbox : Algemene Voorwaarden

#portofzeebrugge @portofzeebrugge– Algemene voorwaarden

Hallo! We zijn fan van jouw #portofzeebrugge/@portofzeebrugge op je social media.

 

Waar willen we jouw foto of video tonen? Het kanaal waarop we het beeldmateriaal voornamelijk zullen publiceren, is de website van Port of Zeebrugge (www.portofzeebrugge.be), maar ook het gebruik voor onze nieuwsbrief en sociale mediakanalen is niet uitgesloten.

Door ons verzoek te beantwoorden met de hashtag #yesportofzeebrugge geef je:

• Toestemming aan Port of Zeebrugge om je foto’s of video’s te gebruiken voor marketing en/of reclame, waaronder de website (portofzeebrugge.be), nieuwsbrieven, social media, e-mails & andere klantcommunicatie, alsook overige marketinginitiatieven.

• Toestemming aan Port of Zeebrugge om je foto’s of video’s te gebruiken tot je die toestemming herroept.

Je krijgt:

• Gratis publiciteit in onze off- en online communicaties, zoals op onze website (www.portofzeebrugge.be) en social media.

• Alle credits voor je eigen foto of video - we linken jouw social mediakanaal of we vermelden je naam.

• De mogelijkheid om de door jou gegeven toestemming op elk moment te herroepen.

Als je akkoord gaat met deze voorwaarden, verleen je Port of Zeebrugge een niet-exclusieve, royaltyvrije en wereldwijde licentie om je foto of video te gebruiken en te delen voor marketing- en/of reclamedoeleinden, met inbegrip van het recht om je foto’s of video’s te reproduceren, distribueren, veranderen en bewerken.

Je erkent en garandeert dat je de rechten op het ingediende materiaal hebt, en dat je de toestemming hebt van alle personen die op de foto's staan.

De foto of video zal op elk moment jouw eigendom blijven en de verleende toestemming kan ingetrokken worden.