Afstudeerrichting Logistiek Management Howest toegespitst op Zeebrugse haven kent groot succes

De studenten van de opleiding Bedrijfsmanagement met afstudeerrichting Logistiek Management zijn het academiejaar officieel gestart. Zij zullen de komende maanden de theorie omzetten in de praktijk in de haven van Zeebrugge.

De logistieke opleiding zit in de lift. Howest, de hogeschool West-Vlaanderen, biedt in haar 4 campussen in Brugge 17 bacheloropleidingen aan, waaronder de Bachelor Bedrijfsmanagement. De afstudeerrichting Logistiek Management telt dit academiejaar 30 nieuwe studenten die over een termijn van 3 jaar alle facetten van transport, warehousemanagement en ondersteunende logistieke dienstverlening zullen leren.

De opleiding is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Howest, het Zeebrugse havenbestuur en verschillende Zeebrugse partners die het komende academiejaar de theorie voor de studenten zullen omzetten naar de praktijk. Voor de werkbezoeken en gastcolleges heeft de opleiding een concrete samenwerking met C.Ro Ports Zeebrugge, CSP Zeebrugge Terminal, ECS/2XL, Fluxys, ICO, Infrabel, P&O Ferries, Portconnect en Wallenius Wilhelmsen Logistics.

Schrijf in op onze nieuwsbrief
en blijf altijd op de hoogte