CLdN breidt aanbod Portugaldiensten uit met Leixões – Londen – Zeebrugge Ro-Ro dienst

  • Cobelfret Zeebrugge

Door de toevoeging van een nieuwe roll-on/roll-off dienst Leixões-London-Zeebrugge, versterkt CLdN het aanbod van de diensten op Portugal. Voor deze nieuwe route wordt een modern Ro-Ro schip aan de vloot toegevoegd, wat een significante stijging in trailer- en containercapaciteit betekent.

“De uitbreiding toont de kracht van de Portugese markt, zowel voor auto’s, containers, trailers en alle andere rollende cargo”, stelt CLdN. De rederij voelt de steeds groeiende vraag voor cargo van en naar Portugal en gaat op deze manier in op de nood van de markt.

De dienst brengt ook een expansie van de CLdN vloot met zich mee. Het extra schip zal op vrijdag om 24.00 uur vertrekken en aankomen in London op maandag op 18.00 uur, vanwaar ze haar reis zal verder zetten naar Zeebrugge om 24.00u. Op dinsdag keert het schip terug van Zeebrugge naar Leixões, om daar te arriveren op vrijdag om 09.00u.

Deze dienst volgt dit schema vanaf  maandag 28 september 2015.

CLdn kondigde eerder al ambitieuze uitbreidingen aan voor de vloot. CLdN biedt meer dan 100 afvaarten per week aan tussen Dublin, Esbjerg, Gothenburg, Killingholme, Leixões, Londen, Rotterdam en Zeebrugge. 

Schrijf in op onze nieuwsbrief
en blijf altijd op de hoogte