Meer diensten tussen Zeebrugge en Ierland dankzij uitbreiding CLdN

  • CLdN Delphine in Zeebrugge

CLdN breidt zijn diensten uit tussen Zeebrugge en Ierland. De aanvullende afvaarten versterken de positie van de rederij en Port of Zeebrugge in de Europese markt ondanks de huidige uitdagingen.

Vanaf 24 april 2020 vinden er drie afvaarten per week plaats van Dublin naar Zeebrugge in de plaats van twee. Ook zal CLdN een nieuwe wekelijkse dienst openen tussen Zeebrugge en Cork.

De voorbije jaren investeerde CLdN in een vloot moderne schepen, het verbeteren van de infrastructuur en voorzieningen. De acties van CLdN hebben als doel om een robuust product aan te bieden als reactie op de uitdagingen die de Covid-19-crisis en de aankomende Brexit met zich mee brengen.

 CEO a.i. van Port of Zeebrugge, M Rik Goetinck reageert: “De nieuwe afvaarten naar Dublin en de nieuwe dienst tussen Zeebrugge en Cork versterkt de connectie van Zeebrugge met de Ierse markt. Ondanks de covid-19-crisis en de Brexit moeten de goederenstromen naar Ierland gegarandeerd worden. Dankzij de aanvullende afvaarten van CLdN is dit nu mogelijk, en heeft Zeebrugge een sterke geografische positie in het centrum van de Europese markt.”

Schrijf in op onze nieuwsbrief
en blijf altijd op de hoogte