GESPECIALISEERD TECHNICUS ELEKTRICITEIT

Kiezen voor het team ‘Port of Zeebrugge’ betekent kiezen voor dynamiek. Je komt terecht in een boeiende havenomgeving waar groei, duurzaamheid en veilig en zorgzaam omgaan met mens en milieu de sleutelwoorden zijn.  

Kom aan boord van één sterk, divers team dat steeds inzet op het versterken van eenieders kwaliteiten. Open communicatie, gedrevenheid, wederzijds respect en integriteit stuwen ons samen vooruit.   

Voel jij ook de ambitie om samen met het Port of Zeebrugge team onze innovatieve wereldhaven verder uit te bouwen?   
Lees dan zeker deze vacature.

GESPECIALISEERD TECHNICUS ELEKTRICITEIT

Je maakt deel uit van  de dienst Port infrastructure. Samen met je collega’s werk je in een ploegensysteem en sta je in voor het onderhoud van de technische infrastructuur van MBZ. Je biedt waar nodig algemene en technische ondersteuning  aan interne en externe klanten. Vanuit een kritische blik help je mee aan een permanente verbetering en bijsturing van de technische installaties. Daarnaast zorg je ook voor de begeleiding en opvolging van aannemers die werken uitvoeren aan deze installaties. Je zal ook  worden ingezet als back-up voor het  bedienen van de kunstwerken. 
Tot slot hou je een beperkte administratie bij en rapporteer je aan jouw leidinggevende.

Profiel

Je bent in het bezit  van  een diploma hoger secundair onderwijs (elektriciteit of elektromechanica) of beroepsonderwijs met een 7e specialisatiejaar (elektriciteit of elektromechanica) en hebt een rijbewijs B. 
Je hebt een sterke fysieke conditie en werken in gevaarlijke omstandigheden en in de hoogte schrikt je niet af. Je werkt nauwkeurig en met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.
Je leert graag bij, neemt initiatief en werkt resultaatgericht. Een flexibele en klantgerichte houding zijn onontbeerlijk. 
Integriteit, respect en gedrevenheid zijn waarden die je hoog in het vaandel draagt 

Aanbod

Je kan rekenen op een gevarieerde job met stimulerende verantwoordelijkheden en plaats voor nieuwe initiatieven. Verder bieden we jou een aantrekkelijk loonpakket met onder andere maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en ploegenpremie. Ervaring kan gedeeltelijk worden gevaloriseerd.

Solliciteren? 

Stuur je motivatie met cv, diploma naar Port of Zeebrugge, t.a.v. Nathalie Dufoer – Human Resources,  personeelsdienst@mbz.be en dit uiterlijk op 7 november 2021. Voor meer informatie kan je ons bereiken op het nr. 050 54 32 11 (Patrice Vindevogel of Sean Staelen).

Spreekt deze vacature jou aan

Stuur dan meteen jouw sollicitatie door en kom misschien binnenkort de zeelucht opsnuiven.

Schrijf in op onze nieuwsbrief
en blijf altijd op de hoogte